Medicína

Přírodní molekuly řeší řadu běžných zdravotních obtíží

Sbírání lístečků

Zdravotní problémy jsou dnes častější než kdysi. Možná se jenom více hlídáme, možná za to může náš špatný životní styl.

Jedno je ale jisté. Čím dál více lidí má dost léků a prášků. Obrací se zpět k přírodě, hledají šetrnou pomoc, kterou by si do těla nevpravili spoustu chemie a umělých látek. A právě pro všechny takové je tady Neofyt.

Neofyt je společnost, která se dlouhá léta zabývá vývojem a výrobou fytofarmak. Zkoumají přírodní účinné molekuly a z nich se snaží vytvářet přípravky, které doopravdy pomáhají proti běžným zdravotním obtížím.

Věříte, že má příroda lék na všechno?

V Neofyt jsou o tom přesvědčeni. Příroda má podle nich účinnou molekulu na každou zdravotní potíž. Vždyť okolo nás se nachází obrovská spousta různých látek. Některé denně „používáme“ – třeba vodu a vzduch. Mnohé ovšem vůbec nezaznamenáváme. Není to škoda? Mikroorganismy, houby, rostliny, hmyz a vyšší organismy produkují celou řadu látek, které jsou téměř všemocné. Stačí jen objevit a využít jejich potenciál.

S čím vším si fytofarmaka poradí?

Firma Neofyt začínala s osmi kosmetickými přípravky. Přírodní molekuly nyní zkoumá už více než deset let, a tak přibylo spoustu doplňků stravy. K těm nejoblíbenějším patří například Kolodium forte. Ten je účinný na odstranění ztvrdlé, zrohovatělé kůže, bradavic a kuřích ok. Obsahuje standardně používané látky pro odstraňování bradavic a složky herbálního původu, které znásobují účinnost.

Velký zájem je také o NeoRhin, který by měl tvořit povinnou výbavu lékárniček na období od podzimu do jara. Pomáhá totiž při léčbě rýmy a ucpaného nosu. Součástí lékárniček by měly být rovněž Žaludeční kapky s pelyňkem, vachtou, meduňkou, hořcem, andělikou a citroníkovým oplodím pro zažívací těžkosti.

Odevzdáte své tělo přírodě?

Fytofarmaceutik od firmy Neofyt je ve skutečnosti daleko více. Léčí ústní dutinu, trávicí soustavu, horní cesty dýchací a jiné části těla. Pokud máte zájem zkusit léčbu přírodními molekulami, pokračujte dál přímo na Phyteneo.cz.

KP
Foto: Phyteneo
31. 8.2018

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si Webozdravi.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků